Veelgestelde vragen

Over ons

Waarvoor staat LeadService?

LeadService staat voor ‘Legal Administration Service’. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer volledig in regel is met alle wettelijke formaliteiten die gepaard gaan met de uitoefening van zijn zelfstandige activiteit.

Wat doet LeadService?

LeadService ondersteunt boekhoudkantoren en zelfstandigen op gespecialiseerde wijze in alle socio-economische administratie en wettelijke formaliteiten van ondernemers.
Dit omvat o.a. vestigingswetgeving, vergunningen, sociaal statuut van zelfstandigen, publicaties, ed.

Is LeadService onafhankelijk?

LeadService biedt onafhankelijk van alle dienstengroepen een duidelijk en betrouwbaar advies, geïntegreerd in de totaalsituatie van de ondernemer

Hoe snel wordt een dossier afgewerkt?

LeadService werkt een dossier af binnen de 7 dagen.

Hoe ontvangen wij uw dossier?

Via fax, e-mail of telefoon (zie Contact) ontvangen wij uw specifieke vraag. Per dossier onderzoeken we de situatie in overleg met de zelfstandige en/of de boekhouder, waarna we de nodige acties ondernemen. Bij de opstart van een zelfstandige activiteit voorzien we mogelijks een thuisbezoek en verschaffen we alle nodige informatie omtrent de administratieve zelfstandige wereld.

Wat na afwerking van een dossier?

De startende zelfstandige ontvangt een persoonlijke map met daarin alle documenten en vergunningen die vereist zijn voor de uitoefening van zijn activiteiten. Deze documenten worden bovendien deskundig toegelicht.
U kan als boekhouder ten allen tijde zijn dossiers online raadplegen via een persoonlijke login en wachtwoord.

Wat is de visie van LeadService?

LeadService streeft ernaar dé neutrale en betrouwbare partner te zijn voor boekhoudkantoren en zelfstandigen, gespecialiseerd in socio-economische formaliteiten.

Wat zijn de sterktes van LeadService?

Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, ja-mentaliteit, expertise, on-time, oplossingsgericht, neutraliteit, pro-activiteit, op maat gemaakte en geïntegreerde oplossingen.

Wat zijn de factuurvoorwaarden?

Raadpleeg hier onder factuurvoorwaarden.

Kantoor te Wevelgem

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief