Bescherm u tegen Staatsbladfraude!

Bescherm u tegen Staatsbladfraude!

Laat u gratis verwittigen als er over uw vennootschap een publicatie verschijnt in het Staatsblad. U weet dan direct of het gaat om een valse publicatie die u direct ongedaan moet laten maken.

Een vreemde die ineens zaakvoerder blijkt te zijn in uw vennootschap…
Daar komt dit soort van fraude op neer. Volslagen vreemden hadden zichzelf benoemd tot zaakvoerder/bestuurder van Belgische vennootschappen én waren er bovendien in geslaagd dit ook zo gepubliceerd te krijgen in het Belgisch Staatsblad. Het hoeft geen betoog dat dit tot zeer onaangename verrassingen kan leiden…

Laat u verwittigen!
U kunt zich thans nl. gratis registreren op een website aan de hand van uw ondernemingsnummer. Zodra er dan een nieuwe publicatie verschijnt in het Staatsblad over uw vennootschap, krijgt u onmiddellijk bericht. Heeft u zelf niets laten publiceren, dan weet u dus hoe laat het is. U kunt die publicatie dan opnieuw ongedaan maken.

=> Registreren doe u op http://www.wettelijke-publicaties.be

Uw registratie bevestigen.
Ter verificatie ontvangt u na uw registratie een bericht van service@wettelijke-publicaties.be. Klik op de link die daarin gegeven wordt en u wordt voortaan verwittigd telkens uw vennootschap in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vernoemd wordt.

Bron: tips&advies 03/03/2016

Aarzelt u niet om ons te contacteren bij vragen of voor verdere inlichtingen!

Kantoor te Wevelgem

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief